Rozwiązany First boot area on the flash is corrupted ?

Dyskusja w 'Podstawowe ustawienia systemowe' rozpoczęta przez użytkownika mariuszsal, 7 Styczeń 2015.

Ładowanie...
  1. pawurb1978
    Offline

    pawurb1978 Virtualization Q's Architect

    Dołączył:
    16 Marzec 2012
    Wiadomości:
    666
    Local Time:
    07:06
    Oceny:
    +195 / 2 / -2
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x70 Pro
    Synology:
    DS 213
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x70 Pro 1 GbE
    W kwestii recovery @Silas Mariusz@Silas Mariusz wyśpij się i za mnie. Mnie dziś z nienacka padł system w lapku i właśnie stawiam cały badziew od nowa bo jutro u klienta na 8:00 a nie ma czym pracować :-(
     
  2. mariuszsal
    Online

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Czary mary, nadal ich nie ma.
    Do czego służy ten przycisk (przywróc domyślnie udostępniane foldery) :)
    ai.imgur.com_ylbTnUZ.

    Może tam skubaniec ukrył moje dane. Ręka drży przed kliknięciem bo szkoda danych. Nie chce mi się ich ponownie wgrywać.
     
  3. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 384
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    07:06
    Oceny:
    +1 433 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Uuuuu....
    :-#
    Ale Ty przecież ... ... w Applu przecież pracujesz. Apple się podobno nie psuje.

    To tylko przywróci domyślne lokalizacje. Kliknij.
    --- Połączono posty, 7 Styczeń 2015, Data oryginalnego postu: 7 Styczeń 2015 ---
    A po za tym, nawet jak format zrobiłeś to masz R-Studio: How-To - Odzyskiwanie danych oraz składanie macierzy RAID w PC/Win - R-STUDIO
    Download: R-Studio
     
    • Lubię to! Lubię to! x 1
  4. mariuszsal
    Online

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Rozgryzłem dziada !!
    Nie ma folderów w File Station jeśli zrobimy reset do fabrycznych ! Trzeba włączyć usługi/apk z nimi powiązanei i wyskakują jak grzyby po deszczu.

    A ku.. pisałem o tym kiedyś do helpdesku to mi odpisali, że sprawdzili mój SN i jest na gwarancji..... więc mogę wysłać.
     
    • Informacyjne Informacyjne x 1
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 384
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    07:06
    Oceny:
    +1 433 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Reasumując działa czy nie działa? Masz wszystko?
     
  6. mariuszsal
    Online

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Tak jest! Można sprzątać i zamykać. Dzięki jeszcze raz.
     
  7. Paweł Tołoczko
    Offline

    Paweł Tołoczko Enterprise Admin... Q's Architect

    Dołączył:
    8 Listopad 2013
    Wiadomości:
    885
    Miejscowość:
    Cork
    Local Time:
    06:06
    Oceny:
    +264 / 4 / -2
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x70
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x70 1 GbE
    Proponuje przypiac :p - dobry temat :D
    Szczesliwe numerki 6, 17, 37 , 42, 59, 3
     
  8. pawurb1978
    Offline

    pawurb1978 Virtualization Q's Architect

    Dołączył:
    16 Marzec 2012
    Wiadomości:
    666
    Local Time:
    07:06
    Oceny:
    +195 / 2 / -2
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x70 Pro
    Synology:
    DS 213
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x70 Pro 1 GbE
    Skąd takie nieprawdziwe dane ? To był by wstyd poniekąd troszkę ;)
    --- Połączono posty, 7 Styczeń 2015, Data oryginalnego postu: 7 Styczeń 2015 ---
    @Paweł Tołoczko@Paweł Tołoczko Dobry dobry bo 870 następne w kolejce do golenia DOMa ;)
     
  9. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    6 868
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    07:06
    Oceny:
    +1 098 / 30 / -13
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    11 i 28 ode mnie :D
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.