Jaka kamera IP?

Dyskusja w 'Demo galerie kamery IP' rozpoczęta przez użytkownika lordwader, 13 Kwiecień 2015.

Ładowanie...
  1. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 383
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +1 430 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Takiego jednego dużego kloca, grafitowa obudowa ok 50 diod IR i jedną małą fajną białą ok. 10 diod IR. Nie pamiętam dokładnie... Nie wiem też czy mają one regulowany obiektyw, ale pewnie w tej dużej jest ogniskowa 2.8-12mm. W kopułkowych na pewno.
    --- Połączono posty, 13 Maj 2015, Data oryginalnego postu: 13 Maj 2015 ---
    Profesjonalny monitoring. A to może kosztować 100zł :)
     
  2. mariuszsal
    Offline

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    U mnie najlepszy obraz ma taka duża szara tubowa (masz tam regulację focus/zoom). Dodatkowo ma puszkę montażową w zestawie, więc możesz ładnie ukryć kable
    Jest solidna, jak włamywacz będzie chciał ją zwinąć poprzez zarzucenie linki - napewno zakończy się to niemiło dla niego.
     
  3. lordwader
    Offline

    lordwader Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    31 Marzec 2015
    Wiadomości:
    63
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    jakbys zapodał modele to bym sobie specyfikację znalazl...
    a ten kloc to jakie ma z grubsza wymiary?
     
  4. mariuszsal
    Offline

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    IMX222 + Hi3516C a reszta to inne kolory obudowy i rozmiarów i mniej lub więcej IR.
    Tą co ci proponuje Mariusz nazwaną "mała tubowa" to jest to samo co epcam. Tylko klon :D
     
  5. lordwader
    Offline

    lordwader Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    31 Marzec 2015
    Wiadomości:
    63
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    awww.backupacademy.pl_wp_content_uploads_2015_01_EPCAM_EP2028VDP_1024x683.
    a ta kopulka to cosik takiego?
     
  6. mariuszsal
    Offline

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Mała wygląda tak
    ai00.i.aliimg.com_photo_v0_60027941994_NEW_ARRIVAL_IPC_EQ5320PL_IR1_IR_Waterproof.

    Kopułkowa tak:

    awww_mywayservice_gr_thumb_phpThumb_php_77596cba1b47cf56a08cd1d02ad03050._.

    A ta duża którą mi wysłał tak:

    ai01.i.aliimg.com_photo_v0_60150676617_1_Sony_IMX222_Sensor_2MP_Full_HD_1080P.
     
  7. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 383
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +1 430 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    HD-CVI to akurat gówniany BCS. Ale w chinach jest tylko jeden producent obudów :)
     
  8. lordwader
    Offline

    lordwader Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    31 Marzec 2015
    Wiadomości:
    63
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    jaką ma długość HD-CVI?
     
  9. lordwader
    Offline

    lordwader Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    31 Marzec 2015
    Wiadomości:
    63
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    ooo kurcze... a gdzie sie podziala reszta wątku...??!!!

    mam 2 posty na koncie tylko???
    co się dzieje??
     
  10. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 383
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +1 430 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Mariusz nie wiem dlaczego wykasowal :s
     
  11. lordwader
    Offline

    lordwader Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    31 Marzec 2015
    Wiadomości:
    63
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    to zapodaj jeszcze raz kwoty, dane do przelewi i maila kontaktowego
     
  12. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 383
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +1 430 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    masz u góry
     
  13. lordwader
    Offline

    lordwader Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    31 Marzec 2015
    Wiadomości:
    63
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    jak się wątek reaktywował to ponawiam pytanie ;)
     
  14. mariuszsal
    Offline

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
  15. lordwader
    Offline

    lordwader Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    31 Marzec 2015
    Wiadomości:
    63
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    wyrazy wspólczucia, ale nie rób więcej takich brzydkich manewrów z postami bo nie przystoi...
    i szacun dla reaktywatora :)
     
  16. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    6 868
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +1 098 / 30 / -13
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    tak po prawdzie to połowe tematu można wykasować/dać warny za offtop :p
     
  17. lordwader
    Offline

    lordwader Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    31 Marzec 2015
    Wiadomości:
    63
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    @ Silas Mariusz -- sprawdź pocztę.
    --- Połączono posty, 13 Maj 2015, Data oryginalnego postu: 13 Maj 2015 ---
    @mariuszsal@mariuszsal, ok. możesz już usuwać wątek
     
  18. mariuszsal
    Offline

    mariuszsal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Ja już nic nie ruszam :)
     
  19. goauld501
    Offline

    goauld501 Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    16 Marzec 2015
    Wiadomości:
    37
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +2 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    10 Mbps
    TS-x53 10 Mbps
    Witam
    Jeszcze prosze o nie usuwanie wątku:)
    Przegapiłem sporą jego cześć.

    Też bym reflektował jedną z tych kamerek.
    Nie wiem, tóra z tych dwóch białych na zdjęciach będzie najlepsza?
    Zdecydował bym się chyba na tą kpułkową.

    Cena jak wyczytałem to 153 zł ale nie widzę danych do przelewu.
     
  20. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 383
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    17:38
    Oceny:
    +1 430 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Uwaga moment.
    Ja się pod tym shitem nie podpisuje. Traktujcie to jako produkt demo.
    Są fabrycznie nowe, ale to nie są kamery.
     

Poleć tę stronę

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.