[Problem] phpMyAdmin - brak strony

Dyskusja w 'Serwer WEB i aplikacje (PHP oraz bazy danych SQL)' rozpoczęta przez użytkownika hypnosiss, 22 Wrzesień 2008.

Ładowanie...
  1. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    21:23
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    Serwer Web włączony, MySQL włączone a gdy wchodze w phpMYADMIN to pisze ze nie ma takiej strony. Sprawdzilem na ftpie i nie ma tam zadnego folderu phpmyadmin. No i jeszcze mam problemy z połaczeniem się z innego hosta do bazy ze moj host "is not allowed to connect to this MySQL server". Reinstalowalem baze danych, skasowalem haslo a nawet resetowalem same MySQL i WWW.
     
  2. Grzes978
    Offline

    Grzes978 Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    20 Maj 2008
    Wiadomości:
    72
    Miejscowość:
    Bielsko Biała
    Local Time:
    22:23
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209 Pro
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-109/209 Pro 100 Mbps
    pewnie po wgraniu softa zrobiłes inicjalizacje dysku, czy jak tam to jest nazwane i wykasowało phpAdmin jak i joomle w innym pliku

    weż zrób inicjalizacje dysku, wyczyść sobie go ładnie i wgraj soft jeszcze raz, lecz pózniej już nie inicjalizuj dysku, ja też tak zrobiłem i póxniej nie wiedziałem co jest, zrobiłem resoft i gra
     
  3. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    21:23
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    inicializacje dysku czyli (gdzie to sie znajduje)?
    wyczyscic dysk poprzez opcje "Formatuj teraz" w "Konfiguracja urzadzenia" i to usunie rowniez firmware ?
     
  4. martind
    Offline

    martind Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    2 Październik 2008
    Wiadomości:
    20
    Local Time:
    22:23
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam
    "hypnosiss" poradziłeś sobie ??
    Mam ten sam problem i niewiem jak go ugryś . Siedze juz 3 dzień próbuje .
    Jeśli sobie poradziłeś odpisz w jaki sposób .
    Pozdawiam
     
  5. martind
    Offline

    martind Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    2 Październik 2008
    Wiadomości:
    20
    Local Time:
    22:23
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    O.K.
    Poradziłem sobie
    :D
    Pozdrawiam
     
  6. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    21:23
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    to napisz nam, bo ja nie miałem czasu się tym zająć :)
     
  7. martind
    Offline

    martind Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    2 Październik 2008
    Wiadomości:
    20
    Local Time:
    22:23
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.