Pomoc TS-212-E cyklicznie restartuje się

Dyskusja w 'Podstawowe ustawienia systemowe' rozpoczęta przez użytkownika wkombo, 27 Luty 2014.

Ładowanie...
  1. avis
    Offline

    avis Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    4 Grudzień 2010
    Wiadomości:
    370
    Miejscowość:
    52°17'21.9"N 21°02'45.2"E
    Local Time:
    07:13
    Oceny:
    +124 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x20/TS-x21
    Ethernet:
    1 GbE
  2. wkombo
    Offline

    wkombo Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    21
    Miejscowość:
    Zwoleń
    Local Time:
    08:13
    Oceny:
    +0 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-212
    Ethernet:
    100 GbE
    TS-212 100 GbE
    mówi mi że jest nie do mojego sprzętu ?
     
  3. avis
    Offline

    avis Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    4 Grudzień 2010
    Wiadomości:
    370
    Miejscowość:
    52°17'21.9"N 21°02'45.2"E
    Local Time:
    07:13
    Oceny:
    +124 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x20/TS-x21
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x20/TS-x21 1 GbE
    a jaki model ci pokazuje w statusie systemu??
     
  4. wkombo
    Offline

    wkombo Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    21
    Miejscowość:
    Zwoleń
    Local Time:
    08:13
    Oceny:
    +0 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-212
    Ethernet:
    100 GbE
    TS-212 100 GbE
    TS-212
     
  5. avis
    Offline

    avis Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    4 Grudzień 2010
    Wiadomości:
    370
    Miejscowość:
    52°17'21.9"N 21°02'45.2"E
    Local Time:
    07:13
    Oceny:
    +124 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x20/TS-x21
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x20/TS-x21 1 GbE
    ty a może to jest po prostu TS-212 a nie TS-212-E
     
  6. wkombo
    Offline

    wkombo Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    21
    Miejscowość:
    Zwoleń
    Local Time:
    08:13
    Oceny:
    +0 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-212
    Ethernet:
    100 GbE
    TS-212 100 GbE
    nalepka od spodu mówi TS-212-E juz sam zbaraniałem
    --- Połączono posty, 27 Luty 2014, Data oryginalnego postu: 27 Luty 2014 ---
    tak czy inaczej działa i jest ok. na jaki adres mam wysłać butlę ?
     
  7. avis
    Offline

    avis Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    4 Grudzień 2010
    Wiadomości:
    370
    Miejscowość:
    52°17'21.9"N 21°02'45.2"E
    Local Time:
    07:13
    Oceny:
    +124 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x20/TS-x21
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x20/TS-x21 1 GbE
    czekaj niby działa ale nie do końca jest ok skoro melduje ci sie jako inny model
    możesz spróbować jeszcze tego zanim zapełnisz go danymi Manually Updating Firmware - QNAPedia
     
    • Lubię to! Lubię to! x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.