Pomoc Brak phpMyAdmin oraz Joomla

Dyskusja w 'Serwer WEB i aplikacje (PHP oraz bazy danych SQL)' rozpoczęta przez użytkownika jaroslawk, 6 Październik 2008.

Ładowanie...
  1. jaroslawk
    Offline

    jaroslawk Staff Contributor

    Dołączył:
    1 Październik 2008
    Wiadomości:
    275
    Miejscowość:
    Konin
    Local Time:
    06:51
    Oceny:
    +25 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-509 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-509 Pro 1 GbE
    Witam,
    Stałem się posiadaczem QNAP TS-509 Pro. Proszę o informację jak naprawić wyświetlanie strony phpmyadmin oraz Joomla, w tej chwili mam informację „Nie można odnaleźć strony sieci Web”. Wypakowałem urządzenie z kartonu, włożyłem dyski, na wyświetlaczu wybrałem RAID6. Po zakończeniu formatowania zalogowałem się do interfejsu www. Załączam serwer www, strona startowa pokazuje się ale brakuje pozostałych aplikacji.

    Czy już na dzień dobry coś uszkodziłem w sofcie ??
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 656
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    06:51
    Oceny:
    +1 242 / 26 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    a sprawdz czy ona jest w Qweb po ftp'ie
     
  3. jaroslawk
    Offline

    jaroslawk Staff Contributor

    Dołączył:
    1 Październik 2008
    Wiadomości:
    275
    Miejscowość:
    Konin
    Local Time:
    06:51
    Oceny:
    +25 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-509 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-509 Pro 1 GbE
    Mam tylko index.html.
    Wrałem ręcznie brakujące oprogramowanie i działa (myslałem że powinnmo być wgrane automatycznie).
    Pozdrawiam
     
  4. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    06:51
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
  5. jaroslawk
    Offline

    jaroslawk Staff Contributor

    Dołączył:
    1 Październik 2008
    Wiadomości:
    275
    Miejscowość:
    Konin
    Local Time:
    06:51
    Oceny:
    +25 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-509 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-509 Pro 1 GbE
    W phpMyAdmin wpisuje serwer localhost, user root, hasło admin i nie mogę się połączyć z serwerem. Czy muszę podać nazwę bazy danych ?.
     
Ładowanie...