czas sciagania

Dyskusja w 'Stacja pobierania i QGet' rozpoczęta przez użytkownika fragman, 27 Lipiec 2009.

Ładowanie...
  1. fragman
    Offline

    fragman Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    17 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    0
    Witajcie,
    Mam problem z ustawieniami czasu sciagania. Ustawiam Daily download time od 23:50 do 5:20 a qnap sciaga mi caly czas i nie respektuje ustawiem. Probowalem juz dawac 2 interwaly czasowe i nic z tego nie wyszlo. Moze ktos wie jak to rozwiazac?
    Qnap: 509 pro i najnowszy firmware.
    Pozdrawiam
     
  2. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    "odświerz" linki lub po prostu zresetuj QNAPa.
     
  3. fragman
    Offline

    fragman Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    17 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    0
    bylo robione :)
     
  4. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    wcześniej występowały problemy ?
     
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 648
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    mowisz o stacji pobierania?
    korzystasz z niej z torrentow czy http...

    jesli z torrentow to zalecam zainstalowac paczke qpkg rtorrent++
     
Ładowanie...