Firmware 3.0.0 i instalacja Optware, IceStation

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika hypnosiss, 5 Luty 2009.

Ładowanie...
  1. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Local Time:
    05:26
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    W nowym firmware 3.0.0 nie da się zainstalować paczki QPKG z Optwarem(Jest samo Installing, pasek postępu się nie pojawia) oraz IceStation. Czekałem nawet z 15 min i nic. Za chyba 7 -mym razem pojawił się wpis w paczkach że Optware jest zainstalowany lecz w rzeczywistości nie w całości (ipkg nie działało).
    Taki cynk dla Silasa=>QNAPprogrammers :D

    Pozdrawiam.
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 654
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 241 / 26 / -5
    Local Time:
    05:26
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    dzieki za info... juz sie tym zajmuje ;]
     
  3. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 654
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 241 / 26 / -5
    Local Time:
    05:26
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    hmmm
    rtorrent++ bez problemu sie zainstalowal
     
  4. ZIM
    Offline

    ZIM Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    14 Styczeń 2009
    Wiadomości:
    15
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    05:26
    Followers:
    0
    Umnie na 109 i 409U wszytsko na Firmware 3 smiga pieknie. ;)
     
  5. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Local Time:
    05:26
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    coś czuje że niebawem będe musiał zformatować QNAPa :-( ostatnio za dużo psikusów mi robi ...
     
  6. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 654
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 241 / 26 / -5
    Local Time:
    05:26
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    a probowales instalowac paczki z konsoli?
     
  7. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Local Time:
    05:26
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    nie
     
Ładowanie...