Konfiguracja Qnap w sieci z wlasnym IP i dyski sieciowe

Dyskusja w 'Podstawowe ustawienia systemowe' rozpoczęta przez użytkownika esaien, 2 Styczeń 2009.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. esaien
    Online

    esaien Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam, mam problem z skonigurowaniem nowozakupionego qnap 109 pro II w sieci. Poczatkowo zainstalowalem qnap'a podpinajac go do routera z wifi, do ....... ... ... ........ ......... . ..... ... ........ .. ........ . ..... ........... ........... .... .. ... ........ ........ ..... ............ .. ............ ....... ............ ... .... ... ........ .. ........ . ..... ........ .... ... ......... ........ .......... ......... ....... . .. .... ...... ............ ...... ......... .. ......... .......... ...... .... . .. ...... ...... ............ ... .. ..... .... .... ........ . .......... . .... ..... .. ..... .. ...... .... ............ .... ....... .. ... .. ..... ... .... .. ........ . ..... ........ . ... .. ... ........ ......... ..... ......... ..... .... ........ .............. .... .. .. ........ ... ....... ... ..... ................ . ....... ............ ..... ... .......... .. ... . .......... ...... .............. .... ........ .. .................. ............. . . . . .