Lista pobieranych plików

Dyskusja w 'Stacja pobierania i QGet' rozpoczęta przez użytkownika TheJa, 4 Maj 2008.

Ładowanie...
  1. TheJa
    Offline

    TheJa Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    27 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    35
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    0
    Może to nawet nie ten dział (prośby, sugestie, książka skarg i wniosków ?) ale szkoda, że lista plików do pobrania jest ograniczona do 20.

    CHWILA PÓŻNIEJ :)
    http://homepage.hispeed.ch/littleasia/jget.jar

    polecenie do odpalenia: java -jar jget.jar

    pokazuje jednak wszystkie dodane zadania do ściągnięcia + konfigurację serwera i dodawanych zadań.
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 648
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    :D
    na wszystko jest sposob
    prosze sobie przekleic ten link:

    http://192.168.1.12:8080/cgi-bin/Qdownl ... ked&APPLY=

    w link nalezy wstawic adres ip i port nas'a...
    w reszcie trzeba podmienic wartosci...
    JobNum - ile ma dzialac procesow jednoczesnie - ja ustawilem 64 :D
    maxDownRate - max predkosc sciagania - 0 nieskonczona
    maxUpRate - ustawilem ja 100
    portFrom - zakres portow na ktorych ma dzialac klient torrenta
    portTo - j/w
     
  3. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    0
    Po wpisaniu tego adresu dostaje taką informację ;

    " System message

    The requested URL '/cgi-bin/Qdownl%20...%20ked&APPLY=' was not found on this server. "


    ;(
     
  4. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 648
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    Kod (Text):
    1. http://192.168.1.12:8080/cgi-bin/Qdownload/btoption.cgi?name=set_submit&JobNum=64&maxDownRate=0&maxUpRate=100&portFrom=42000&portTo=47000&upnpPortForward=checked&APPLY=
    zamiast adresu IP podaj swoj adres nasa....
     
  5. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    0
    Tak zrobiłem ,swój A.P i port , próbowałem tez bez portu , mam DMZ na routerze i teraz mam pusta białą stronę ;(
     

    Załączone pliki:

  6. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    0
    Tak jakoś dziwnie bo pyta o nazwę i hasło po czym jakby było ok. i...... biała strona ?? ;(
    Spróbowałem w kilku przeglądarkach i to samo ;(
     
  7. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 648
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    to inaczej...
    zaloguj sie przez www na swojego nas'a
    jak wejdzie ... usun z linku od konca do portu wszystko
    i poprostu dodaj:
    Kod (Text):
    1. /cgi-bin/Qdownload/btoption.cgi?name=set_submit&JobNum=64&maxDownRate=0&maxUpRate=50&portFrom=42000&portTo=47000&upnpPortForward=checked&APPLY=
    2.  
     

    Załączone pliki:

  8. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 648
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    ah... i widze ze w innym poscie masz port 8085... czy zmieniles w tym linku z 8080 na Twoj port?
     
  9. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    0
    Mam port zmieniony na 8085 i zmieniłem w tym linku który podałeś.
    Ale wbijam i z portem i bez i.................. ;(
    Ja wchodząc na QNAPA nie używam portu ,tylko samo IP, ale dla pewności wypróbowałem wszystko ............ ;(
     

    Załączone pliki:

  10. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    0
    Trzeba było od razu powiedzieć ,że link nie otwiera żadnej strony , tylko zmienia ustawienia ;) ;)
    Mimo wszystko nie można tu się dostać do takich standardowych ustawień Torrenta np. maksymalna całkowita liczba połączeń, maksymalna liczba połączeń Perów na torent itd.
     
  11. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 648
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    nie niestety nie mozna
     
  12. asik305
    Offline

    asik305 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    29 Maj 2009
    Wiadomości:
    19
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    0
    Odświeżam ten temat .
    W nowym sofcie jakby nie działają podane tutaj możliwości zmiany ilości ściąganych plików poprzez stację pobierania ;(
    Czy są inne możliwości zmiany - konfiguracji , chodzi o to żeby aktywnych było nie 10 ,a np. 15-20 ???
     
  13. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 648
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    20:45
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
Ładowanie...