Manager plikow

Dyskusja w 'Udostępnianie plików, folderów i drukarek' rozpoczęta przez użytkownika fragman, 17 Kwiecień 2008.

Ładowanie...
  1. fragman
    Offline

    fragman Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    17 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    0
    Czy jest jakis odpowiednik web'owego menagera plikow tylko dzislajacy jako aplikacja. Ten webowy jest troche niewygodny.
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 648
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    Pewnie tak :)
    Trzeba byloby sprawdzic. Poszukaj na googlach "php web file manager" i postaw na serwerze Qweb. Jako katalog root ustaw:
    Kod (Text):
    1. /share
    Niestety nie moge Ci wiecej pomoc - nie mam w poblizu TS'a. Bede dopiero po 25 :)
    Sam z czystej ciekawosci sprawdze...
     
  3. fragman
    Offline

    fragman Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    17 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    0
    Chodzilo mi bardziej o cos w stylu Total commandera tylko z obsluga TS.
     
  4. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 648
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
  5. gutekbull
    Offline

    gutekbull System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    20 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    105
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    0
    Dlaczego spolszczenie nie działa do tego programu ? Wyskakuje mi błąd ?
    Może ktos zna inne programy tego typu ?

    Dość słabo działa w QNAPie usługa "Pliki przez www" - jak chce coś poprzestawiać ,przeniesć plik do innego folderu to mi wyskakuje błąd na stronie - częściej sie nie udaje jak udaje ;)
    Co z paru minutowej sprawy urasta do godziny !!! Przeniesć parę plikow np.ściągnietych prze Bittorenta do innego folderu co normalnie w sieci domowej trwa moment ,z zewnatrz robi sie spory problem ??
     
  6. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 648
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 239 / 26 / -5
    Local Time:
    20:40
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    jesli chcesz znac moja opinie wszystko przenosze recznie
    lacze sie za pomoca PuTTY - mam zainstalowany Optware i MC
    odpalam MC i przenosze katalogi
    najprociej - jak w Total Commanderze :)
     
Ładowanie...