[POMOC] uprawnienia w AD - TS409

Dyskusja w 'Windows Active Directory' rozpoczęta przez użytkownika maly1978, 20 Wrzesień 2009.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. maly1978
    Offline

    maly1978 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    20 Wrzesień 2009
    Wiadomości:
    1
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    05:21
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam Podłączyłem do sieci lokalnej Qnapa TS409U oraz zintegrowałem go z AD. Nastepnie założyłem katalog USERS (nadałem uprawnienia tylko dla administratorów ....... .... . ........ ... ........ ......... .............. ....... . ........... .. ..... ................... ....... .......... .. .......... ....... ............ .... .......... ... ........ .. .... ......... ........... ..... ........ ... ..... .... .. ...... ...... ........ ... .. ....... ..... ..... ...... ........... .. ... ........... .. ....... ........ . ..... ....... ...... .... ... ...... ..... .......... ........ .. ........... .......... . ...... ...... ............... ..............................