[PROBLEM] UPS Orvaldi 2000 JP sinus a QNAP 459

Dyskusja w 'Sugestie nowych funkcji' rozpoczęta przez użytkownika lagopus, 2 Czerwiec 2010.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. lagopus
    Offline

    lagopus Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    1 Czerwiec 2010
    Wiadomości:
    1
    Local Time:
    13:17
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x59 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro 1 GbE
    Witam, czy jest jakis sposob na sklonienie QNAPa do rozpoznania podlaczonego przez USB UPSa Orvaldi? Ten zasilacz nie jest wymieniony na liscie ........ ........ . ..... ... . .......... .... ......... ..... .. . ............... . .... ...... ... ........ .... ... ...... ... ...... ........ ... ..... ... ....... .... ..... .......... ..... ........... .......... ... ..... .... ..... ....... .. ... ..... .. ............ . ... ............. ... ...... ............ .... ........ . ..... .... .. ... .. ....... ......... .......... .... .............. .. .......... .... ... .. ....... .... ............ .. ...... ...............