Problem z dodaniem dysku 509 pro RAID5

Dyskusja w 'Macierz oraz woluminy dyskowe' rozpoczęta przez użytkownika roberttio, 3 Styczeń 2010.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. roberttio
    Offline

    roberttio Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    10 Grudzień 2008
    Wiadomości:
    7
    Local Time:
    07:14
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam.. Moj sprzet Qnap 509pro jak dotej pory mial zainstalowane trzy dyski Segate kazdy o pojemnosci 1,5TB ustawione w RAID 5, ...... ... .. ...... .... ....... .. ........ ....... .. .... . ... .. ......... ... .. ....... ....... ....... ........ .... . ...... ..... .......... ..... . ... ..... ..... ....... ...... ........ .. .. ........ .... . ........ ...... ....... ...... ..... .. ........... ...... ..... .......... ......... ......... ...... .. ........... ......... ...... ..... ..... .. ...... .. . ............ ..... ....... ....... .... .. .... .... ........... ... ..... .. .... ..... ...... ..... ... ... .. ....... ......... ... ... .............. ... .... .... .. ... ....... ........... ... .... .... . ...... ........ .. .... ........................ ... ...... .. ...... .... .. . ......... ..... .. ........ ..... ....... .......... ........... .... ... ............. ....... ............. ... ........ ... ................. . .... ........ .. ........... ................