Problem z instalacją systemu w qnapie:dysk czy qnap

Dyskusja w 'Inne' rozpoczęta przez użytkownika daniel300, 19 Styczeń 2009.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. daniel300
    Offline

    daniel300 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    1 Styczeń 2009
    Wiadomości:
    21
    Local Time:
    19:32
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam wszystkich forumowiczów.Mój problem wyglada nastepujaco.Nie moge sformatować qnapa z ponowną istalacją sytemu.Kiedy wyjmę dysk i wkładam go podczas pracy ..... .......... ........ ......... ........ ............ .... ......... ......... .... ..... ....... .... ... .............. ..... ....... .... ..... .. ...... ... ..... ....... . .... ....... . ....... .... ....... .. ........ .. ......... ..... ...... ........ ..... .... ......... .. .... ... .. ......... ............ .......... .. ....... .... ..... . ......... .... ........ . ....... ...... ... .......... ..... ........ .... ................... .... ...... ........ ............ . ................... .. ....... ...... .. .... ................. .... ......... ..... .......... ...... . ..... .......... ..... . .............. .... ... .... . ..... ............ . ...... ............ .. ... .... ........ ............ ..... ... .. .... ...... ... .. .... ... ........... ............. ......... .... ..... .. ........................... ......... ................