problem z usuwaniem plików

Dyskusja w 'Inne' rozpoczęta przez użytkownika mnagiec, 8 Wrzesień 2010.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. mnagiec
    Offline

    mnagiec Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    8 Wrzesień 2010
    Wiadomości:
    2
    Local Time:
    23:52
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    witam posiadam QNAP 209 II; mam problem polegający na braku możliwości usunięcia pliku/plików z poziomu Explorera pliku A dokładnie: 1.otwieram folder ... ........... . .......... ....... ....... .... ....... .... ............................. . .......... ...... ....... ......................... .. ...... ....... .... ....... ......... ....... ......... ..... ....... ....... .... .... .......... .. ....... .... .. ..... ......... ......... .... .. ........... ......... .... ..... . .......... ........... ........... ....... . .... ....... .... ........ ... . ... ..... .............. .. ...... ... ..... ..... ..... . ........ .............. .... ............ ..... ...... ....... ... . ... .... ........ ..... ..... ....... ... .......... ..... ..... ... ...... ....... ..... ...... . ... ... .. .......... ....................