QNAP NMP-1000HD nie uruchamia się z pilota.

Dyskusja w 'Network Media Player (NMP)' rozpoczęta przez użytkownika scuz, 21 Październik 2009.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. scuz
    Online

    scuz Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam! Chciałbym w tym watku poruszyc problem uruchamiania qnapa NMP-1000HD pilotem z trybu NAS do trybu otwarzacza multimedialnego. Czesto zdaza sie tak .. ... ....... ......... ........ .. ....... ....... ....... ............ ....... ........... ......... ..... .. .................. ....... .. .. . ...... ... .... ........................... ... ......... ....... .. ........ ..... ... . ......... ...... ............. .......... ..... .. ....... ......... ..... ..... ... ... ... .............. ............ ........... .... ........ ........ ...... ....... ......... .......... ......... .... ... .... ............ ...... . ...... ........ ....... ............ ... ...... ............. .... ......... .. .............. .. ... .... .... ....... ............ .... .... ....... .............. .... ......... ... ........ ........... ...... .... . ...... ......... .. ....................... .......... ......... .... ... .... ...... .. ........ ......... .... ... ............ ..... ............ .... .... ....... .......... .......... ............. .. .......... ........... ........ .. ... ....... ...... .. ..... ....... ..... .................