QNAP + PS3 + YELLOW DOG - problem z SAMBA

Dyskusja w 'Przesyłanie mediów (DLNA, iTunes, ...)' rozpoczęta przez użytkownika lorsol, 3 Kwiecień 2009.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. lorsol
    Offline

    lorsol Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    21 Wrzesień 2008
    Wiadomości:
    7
    Miejscowość:
    3miasto
    Local Time:
    00:08
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam, podczas pobytu w domku zainstalowalem na ps3 'zoltego psiaka'; wszystko poszlo gladko, pakiety 'apdejtowalem', uruchomilem VLC - gra gitara; problemy ... ............ .... .... ... . ... ........... ... ..... ...... ........ .... ..... ........ ..... ........ ... ..... . ......... ..... ..... ........ .. .. ... ........ .. ........... ..... . .......... ............ . ....... ....... ...... ..... ....... ..... . ...... .... ... .. ......... . .............. .. ....... ..... ...... ...... .... ..... ......... ..... ..... . ... .. ............ .... .......... ..... .... ....... ..... ... ... .......... . ..... ....... .. .. .......... ..... ...... ... ....... .. .. ........... ... ..... ............. ........ ...... .. ....... .. ....... ......... ... . ......... ....... .......... .... ..... ..... ...... ........ ...... .. ...... ..... .... .... ... ....... ........ . ... ......... . .... .. ............