QNAP TS-109 w sieci router + ap = nie dziala w ap

Dyskusja w 'Przesyłanie mediów (DLNA, iTunes, ...)' rozpoczęta przez użytkownika mw88, 16 Sierpień 2010.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. mw88
    Offline

    mw88 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    23 Marzec 2010
    Wiadomości:
    8
    Local Time:
    00:32
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam. Posiadam QNAP TS-109 cały czas działał tylko w sieci zbudowanej z jednego riuterka D-link(ip sieci 19.168.1.1-254). Postanowiłem powiększyć zasięg ........... .. . ....... ....... ..... ..................... .... .... ........... ..... . ......... ........ ......... .... ........... ........... . .......... ... ..... .... ............ . ........ ..... ....... ....... .. ..... ..... .... ........... .... .... ......... .. ....... ........... . .. .... ........ .... ... ....... .... ....... ... .... ......... . ......... .... . ............ ..... ... ... ...... ......... ........ . ........ .... ...... ....... . ............. ........... .. ....... ... . ........