Rapid share i maly(?) problem

Dyskusja w 'Stacja pobierania i QGet' rozpoczęta przez użytkownika arrek, 2 Październik 2008.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. arrek
    Offline

    arrek Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    2 Październik 2008
    Wiadomości:
    10
    Local Time:
    07:35
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam serdecznie, Mam problem ze sciaganiem plikow z rapid share'a przez Qget'a.(moze nawet nie tyle poprzez qgeta co Download Station). Otorz .. ....... ...... .... . ........... .......... .......... ........... ........... .. .... . .... .... ........... .. ...... ......... ...... .. ... ........ .. ..... ..... .... ............ ..... ....... .. .. .... ......... ... .. ....... ............ . .. .. ......... ..... .. ............ .. .... ......... ....... ....................... ... ... ............. ......... .. .......... ....... ............ ... ........ ........ .............. ....... ......... ....... .... ............. ..... ..... . ........... ........... . .... .. .... ... .... ...... ...... .. ......... ........ ..... . .. .... ........ ...... ......................... ....... .. ......... ... .. .......... ......... ... .... ... . .. ....... ...... ...... ............ ....... . ................. ...... .. .. .......... . ...... ...... ...... ........ .. ..... .....