reinstalacja problemy

Dyskusja w 'Podstawowe ustawienia systemowe' rozpoczęta przez użytkownika inkluz, 24 Kwiecień 2010.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. inkluz
    Offline

    inkluz Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    11 Lipiec 2009
    Wiadomości:
    18
    Miejscowość:
    Wrocław
    Best Answers:
    0
    Local Time:
    19:06
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69 Pro
    Ethernet:
    802.11n
    TS-x69 Pro 802.11n
    Witam W związku z tym, że miałem często problemy z dostaniem się na serwer - (TS-119), postanowiłem zabezpieczyć dane i zainstalować ........ .. .......... ........... .. ........ ............... ... .................. ........ .. ....... ........ ........ ......... ............ ... ...... .. ....... ... ........ ............. ..... ....... ...... ... ...... ..................... .. . ... ........ .... .............. ... ........ ...... ............ ..... ....................... .... ............. ...... ......... ...... ... .. ... ..... .. ... ...... .................. ...... ..... ....... ... ...... .... ... ............... . ..... .... ... ................