SqueezeNetwork

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika z-ka, 30 Czerwiec 2009.

Ładowanie...
  1. z-ka
    Offline

    z-ka Moderator Contributor

    Dołączył:
    5 Luty 2009
    Wiadomości:
    269
    Oceny:
    +19 / 0 / -0
    Local Time:
    06:28
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x59 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro 1 GbE
    Dzisiaj zauwazylem, ze w SN mozna zmienic jezyk na polski. Ciekawe czy oznacza to, ze Logitech bedzie polonizowal reszte skladnikow Squeeze.., lacznie z firmware? W sumie angielski mi nie przeszkadza, ale byloby milo...
    Pozdrawiam
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 654
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 241 / 26 / -5
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    oj... az sprawdze
    sam mam SqueezeBox'a i uzywa go rodzinka, wolalbym gdyby interfejs byl jednak w PL
     
  3. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 654
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 241 / 26 / -5
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
  4. z-ka
    Offline

    z-ka Moderator Contributor

    Dołączył:
    5 Luty 2009
    Wiadomości:
    269
    Oceny:
    +19 / 0 / -0
    Local Time:
    06:28
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x59 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro 1 GbE
    Hej Silas. Testowales juz ta bete? Jakie wrazenia? Duzo nowych rzeczy? Pozdziel sie wrazeniami..
    Pozdrawiam
     
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    5 654
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Oceny:
    +1 241 / 26 / -5
    Local Time:
    05:28
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x63
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x63 1 GbE
    szczerze... wogole jej nie zainstalowalem - zapomnialem o tym
    tyle spraw na glowie :-(
     
Ładowanie...