zapchany ram

Dyskusja w 'Inne' rozpoczęta przez użytkownika kabar, 16 Maj 2009.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. kabar
    Offline

    kabar Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    witam! mam ts-109 II, zauwazylem, ze mniej wiecej w ciagu jednego dnia od zresetowania pamiec ram zapycha sie - zostaje wolne .. ..... . ... ... ...... .. ....... ...... ...... ... . .. ..... .... .... .... ............. ..... ...... ...... .... ..... ..... .... ...... .... ..... . ....... . ..... ........... ........... ....... .... ........ ... . ....... ...... ......... .. ..... ... ....... ....... .. ...... ..... ...... ........ . ....... ... ..... ......... ..... ...... ..... .... ..... ........ .. .... . ............... ...... .... .......... . ....... ....... ...... .. ..... ... .. ..... ..... ..... .... . ...... ......... ....... ...... ........ .. .... ....... .. ... .... ...... . ..... .... ..... ..... ........ .. ... .. ... ............. ..... ......... .......... ...... ..... . ........... ........................................................ ........... .. . ....... ....... ......... . . .... .... .......... ............ . ... .. ... .. .............................................. .. ...... ..... ......... ... ...... .... ... .. .... ... ....... ......... .. ..... .. ..... .. ...... .. ... ....... .... .... ...... .... ... ..... .. ....... ... ... ....... .... .. .... ...... .. .......... .......... ..... ..... ... .. .. ........ .. .. .... .................. ... .....................