ZAWIECHY

Dyskusja w 'Serwer WEB i aplikacje (PHP oraz bazy danych SQL)' rozpoczęta przez użytkownika inkluz, 16 Maj 2010.

Ładowanie...
  1. inkluz
    Offline

    inkluz Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    11 Lipiec 2009
    Wiadomości:
    18
    Miejscowość:
    Wrocław
    Local Time:
    06:51
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69 Pro
    Ethernet:
    802.11n
    TS-x69 Pro 802.11n
    Tytuł nawiązuje do takiego, który już się pojawił na forum.

    Mam TS-119 i jestem po przejściach, co wiązało się z wysłaniem urządzenia do Epo Systemy i wgraniem nowego flash.
    (wieszanie się, brak możliwości wejścia na stronę admin, zamulanie się)

    Po całkowitym odnowieniu wszystkiego i prawidłowej inicjalizacji zawiechy moje jak były tak są dalej.

    Wczoraj wyłączyłem stronę www i odinstalowałem phpMyAdmin i dzisiaj mój Qnap działa.

    Więc mam przyczynę.


    Co robić.

    błąd w bazie, błąd w ustawieniach?


    Marcin
     
  2. inkluz
    Offline

    inkluz Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    11 Lipiec 2009
    Wiadomości:
    18
    Miejscowość:
    Wrocław
    Local Time:
    06:51
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69 Pro
    Ethernet:
    802.11n
    TS-x69 Pro 802.11n
    Odpowiadam zawsze sam sobie.

    Również i tym razem.


    Póki co problem rozwiązany.


    Strona www postawiona. SQL uruchomione przez stronę zarządzana.

    Ale program mySQL odinstalowany.
    /jest to program do zarządzania bazą/

    Jak się okazuje to on zawiesza mi Qnap-a.

    Program w zasadzie jest nie potrzebny.


    Marcin
     
  3. inkluz
    Offline

    inkluz Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    11 Lipiec 2009
    Wiadomości:
    18
    Miejscowość:
    Wrocław
    Local Time:
    06:51
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69 Pro
    Ethernet:
    802.11n
    TS-x69 Pro 802.11n
    A jednak rano zawiesił się.

    Nie wieszał się wogóle jak miał odinstalowane mySQL, i wyłączone SQL na stronie zarządzania Qnap-em.

    Czy jest możliwe aby w bazie był jakiś błąd, który powoduje zamulenie Qnapa?
     
  4. jarlath
    Offline

    jarlath Moderator Contributor

    Dołączył:
    12 Grudzień 2008
    Wiadomości:
    246
    Miejscowość:
    Poland, Gliwice
    Local Time:
    06:51
    Oceny:
    +14 / 0 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x59 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro 1 GbE
    Witam,
    Stronkę masz na jakimś systemie portalowym, czy własna konstrukcja ?? Może jakieś zapętlenia w zapytaniach i blokuje pamięć ??
     
Ładowanie...