Pomoc Błąd QVRALL in One

Dyskusja w 'Stacja monitoringu' rozpoczęta przez użytkownika btg1313, 18 Maj 2017.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. btg1313
    Offline

    btg1313 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    18 Maj 2017
    Wiadomości:
    1
    Local Time:
    21:21
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-212
    Ethernet:
    10 Mbps
    TS-212 10 Mbps
    Witam. zostałem posiadaczem Qnap TS-212P i postanowiłem go wykorzystać jako stacje monitoringu. I tu się pojawiło kilka problemów, ale najbardziej .......... .... .... ........ ........... ....... ........... ... ..... ......... ......... ....... . ..... ...... ....... ......... ... ........... ............ ....... ...... ...... ....... ......... ............ .. ..... ...... . ....... .. . ....... .. ........ .......... ....... . ....... .. .... .... .............. .. ............................ .... ............................................... ..... ...... . ..... ........ ........ ....... ................. ......... ....... .. .......... .... ... .. .... ....... . ..... ... ....... ........... . ......... ....... ... ........... ......... ... ..... ........ ........ ......... .. ........... .............. ......... .......... ..... .............. ........ .... .......