Rozwiązany Dodanie ikony na pulpit

Discussion in 'Podstawowe ustawienia systemowe' started by mskrapi1980, Jan 10, 2019.

Loading...
Tags:
  1. mskrapi1980
    Offline

    mskrapi1980 Passing Basics Beginner

    Joined:
    Oct 24, 2018
    Messages:
    16
    Local Time:
    10:38 PM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 Mbps
    null 100 Mbps
    Mam głupie pytanie jak dodać ikonę na pulpit Qnap?
    Np. Download Station 5 - mam zainstalowane, działające ale nie mam na pulpicie Qnap - jak dodać ?
     
  2. Penerros
    Online

    Penerros Network Architect Q's Professional

    Joined:
    Oct 28, 2016
    Messages:
    421
    Location:
    Zielęcin
    Local Time:
    10:38 PM
    Ratings:
    +55 / 1 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS_x53Be
    Ethernet:
    1 GbE
    TS_x53Be 1 GbE
    Prawym/ utwórz skrót :Dumny:


    skrót.
     
    • Zgadzam się! Zgadzam się! x 1
  3. mskrapi1980
    Offline

    mskrapi1980 Passing Basics Beginner

    Joined:
    Oct 24, 2018
    Messages:
    16
    Local Time:
    10:38 PM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 Mbps
    null 100 Mbps
    Dziękuję, tak proste a tyle szukałem :)
     
  4. ŁukaszK
    Offline

    ŁukaszK Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    May 5, 2017
    Messages:
    1
    Local Time:
    10:38 PM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    null
    null null
    U mnie po utworzeniu ikon i po ponownym uruchomieniu pulpitu ikony znikają. Nie mogę wprowadzić żadnych trwałych zmian na pulpicie. Jakiś pomysł co jest nie tak?
     

Users found this page by searching for:

  1. qnap jak dodać dysk na pulpit