Jak zrobić RADIO z kilkoma kanałami..??

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika NaRkEd, 11 Marzec 2010.

Ładowanie...
  1. NaRkEd
    Offline

    NaRkEd Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    9 Marzec 2010
    Wiadomości:
    3
    Local Time:
    17:55
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam serdecznie.Mam takie pytanie...czy da się otworzyć na qnapie radio z kilkoma kanałami np. pop , hip-hop itd...Wiem ze za pomocą pluginu icestation da się stworzyć jeden kanał..a ja bym potrzebował kilka kanałów.. proszę o pomoc i propozycje..:D
    Z góry dziękuje i pozdrawiam..;)
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 033
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    18:55
    Oceny:
    +1 340 / 30 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    IceStation jest paczka QPKG dla urzadzen NAS. Twoj post znajduja sie w dziale NMP - czy aby napewno poprawny dzial?

    Zawsze mozna recznie sobie przerobic config IceStation z poziomu konsoli i stworzyc kilka kanałów. Wtedy oczywiscie nie wolno ingerowac w niego z poziomu GUI.
     
  3. NaRkEd
    Offline

    NaRkEd Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    9 Marzec 2010
    Wiadomości:
    3
    Local Time:
    17:55
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    A mógłbyś przybliżyć troche..?
     
  4. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 033
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    18:55
    Oceny:
    +1 340 / 30 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    na jakim urzadzeniu to ma dzialac?
     
  5. NaRkEd
    Offline

    NaRkEd Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    9 Marzec 2010
    Wiadomości:
    3
    Local Time:
    17:55
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    na Qnap-ie ts-119...
     
  6. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 033
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    18:55
    Oceny:
    +1 340 / 30 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    musisz poznac troche linuxa i przerobic sobie skrypt ktory uruchamia IceStation
    wbudowana aplikacja Ices, laczy sie na dany port do serwera IceCast i wysyla lokalne pliki. Jesli uruchomilbys kilka takich aplikacji, utworzylbys kilka kanalow.
     

Poleć tę stronę