Mam problem z napisami

Dyskusja w 'Network Media Player (NMP)' rozpoczęta przez użytkownika kamil184, 13 Styczeń 2010.

Ładowanie...
  1. kamil184
    Offline

    kamil184 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    13 Styczeń 2010
    Wiadomości:
    5
    Local Time:
    01:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    wszystkie napisy są w formacie txt. niektóre chodzą prawidłowo, a niektóre są przyśpieszone lub opóźnione. Proszę o pomoc. :D
     
  2. klajent
    Offline

    klajent Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    29 Październik 2009
    Wiadomości:
    14
    Local Time:
    01:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Ja miałem ten sam problem, nawet z napisami odtwarzanymi poprawnie przez odtwarzacz DVD.
    Radę mam taką:
    Otwórz teksty w programie Subtitle Workshop, jeżeli nie będą odtwarzane jako zsynchronizowane z filmem, to ściągnij plik napisów za pomocą programu Napi-projekt. Te napisy w txt powinny być już zsynchronizowane z filmem. O dziwo u mnie nawet zsynchronizowane napisy txt tym sposobem nie wyświetlały się poprawnie, więc otwierałem je Subtitle Workshop-em i zapisywałem jako .str (Subrip). I teraz nie mam juz kłopotu z napisami...

    Pozdrawiam
     
  3. kamil184
    Offline

    kamil184 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    13 Styczeń 2010
    Wiadomości:
    5
    Local Time:
    01:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    zmieniłem format napisów na taki jak pisałeś czyli srt ale mój qnap nie widzi nich co mam zrobić ?? POMOCY :D
     
  4. klajent
    Offline

    klajent Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    29 Październik 2009
    Wiadomości:
    14
    Local Time:
    01:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Sprawdź czy napisy maja taka samą nazwę co film - wtedy ładowane są automatycznie. Jeśli nie, to czy próbowałeś je załadować ręcznie (Option - Zewnętrzne napisy)?
     

Poleć tę stronę