Udzielamy pomocy net2ftp

Dyskusja w 'Narzędzia użytkowe' rozpoczęta przez użytkownika dulek, 25 Kwiecień 2017.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. dulek
    Offline

    dulek Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    25 Kwiecień 2017
    Wiadomości:
    1
    Local Time:
    21:12
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Dzień dobry To mój pierwszy post tutaj i od razu idę w łachę Mam problem: po aktualizacji systemu przestał działać ....... ........ ......... ......... . .................... ......... . ........ ... ...... ....... ................. .. .... .... . ... ....... ....... ... ...... ....... .. ............. ........ . ......... ...... .. .. ....... ........ ....... ...... ............ .......... ... ... ..... ... ... .......... .. .... ............... . ..... .. ........... .... .... ............ ......... .. ..... ......... ........... .............. .......... ........ ...... ......... ......... .... ....... .... ....... .. ....... ... ........ ... ............. .. .. ... ...... .. ........ ....... .. ..... ... .......