Download Oficjalne KODI dla serwerów QNAP opartych o procesory Intel i AMD

Dyskusja w 'HybridDesk Station (XBMC, ...) (HD_Station)' rozpoczęta przez użytkownika Silas Mariusz, 20 Sierpień 2017.

Ładowanie...
  1. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 559
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    22:20
    Oceny:
    +1 464 / 30 / -6
    Followers:
    25
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
  2. robay
    Offline

    robay Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    12 Styczeń 2015
    Wiadomości:
    20
    Local Time:
    22:20
    Oceny:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    A v17?


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
     
  3. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 559
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    22:20
    Oceny:
    +1 464 / 30 / -6
    Followers:
    25
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Tylko wersje oficjalne.
     
  4. smsmn
    Offline

    smsmn Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    2 Kwiecień 2011
    Wiadomości:
    10
    Local Time:
    22:20
    Oceny:
    +1 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Czy jest to instalacja na pulpit czy HD Station?
     
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 559
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    22:20
    Oceny:
    +1 464 / 30 / -6
    Followers:
    25
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Jasne że na HD Station. Odtwarzanie filmów przez Weba to Plex lub Kodi.

    Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
     
  6. smsmn
    Offline

    smsmn Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    2 Kwiecień 2011
    Wiadomości:
    10
    Local Time:
    22:20
    Oceny:
    +1 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Mam 15.2.0 to na 15.0.2 raczej nie ten kierunek. ;)
    A może to jest to samo nawet.
     
  7. _Floyd
    Offline

    _Floyd Beta Tester Beta Tester

    Dołączył:
    6 Luty 2011
    Wiadomości:
    992
    Miejscowość:
    Warszawa/Żyrardów
    Local Time:
    22:20
    Oceny:
    +77 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Synology:
    Miałem kiedyś
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53A 802.11ac
    Chciałeś powiedzieć Emby?

    Kodi potrafi to ale to "nie to".
     
  8. adamnaj
    Offline

    adamnaj Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    24 Luty 2015
    Wiadomości:
    2
    Local Time:
    22:20
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Super! Niechcący usunąłem to u siebie i nie mogłem odtworzyć! Dzięki za binarki!
     
  9. MarkosdPL
    Offline

    MarkosdPL Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    21 Wrzesień 2014
    Wiadomości:
    39
    Local Time:
    22:20
    Oceny:
    +5 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69L
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x69L 1 GbE
    Niestety v16.0.2 wymaga HD Station 3.0.0...
    Gdzie mógłbym znaleźć paczkę XBMC/KODI działającą pod HD Station 2.1.2 na TS-269L?
     
  10. _Floyd
    Offline

    _Floyd Beta Tester Beta Tester

    Dołączył:
    6 Luty 2011
    Wiadomości:
    992
    Miejscowość:
    Warszawa/Żyrardów
    Local Time:
    22:20
    Oceny:
    +77 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Synology:
    Miałem kiedyś
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53A 802.11ac
    Napisz do HD. Ja potrzebowałem straszą wersję i mi dali z prywatnego DrobBoxa.