Download Oficjalne KODI dla serwerów QNAP opartych o procesory Intel i AMD

Dyskusja w 'HybridDesk Station (XBMC, ...) (HD_Station)' rozpoczęta przez użytkownika Silas Mariusz, 20 Sierpień 2017.

Ładowanie...
  1. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 350
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    14:32
    Oceny:
    +1 417 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
  2. robay
    Offline

    robay Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    12 Styczeń 2015
    Wiadomości:
    20
    Local Time:
    14:32
    Oceny:
    +4 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    A v17?


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
     
  3. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 350
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    14:32
    Oceny:
    +1 417 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Tylko wersje oficjalne.
     
  4. smsmn
    Offline

    smsmn Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    2 Kwiecień 2011
    Wiadomości:
    10
    Local Time:
    14:32
    Oceny:
    +1 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Czy jest to instalacja na pulpit czy HD Station?
     
  5. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 350
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    14:32
    Oceny:
    +1 417 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Jasne że na HD Station. Odtwarzanie filmów przez Weba to Plex lub Kodi.

    Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
     
  6. smsmn
    Offline

    smsmn Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    2 Kwiecień 2011
    Wiadomości:
    10
    Local Time:
    14:32
    Oceny:
    +1 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    1 GbE
    null 1 GbE
    Mam 15.2.0 to na 15.0.2 raczej nie ten kierunek. ;)
    A może to jest to samo nawet.
     
  7. _Floyd
    Online

    _Floyd Enterprise Admin... Q's Architect

    Dołączył:
    6 Luty 2011
    Wiadomości:
    852
    Miejscowość:
    Warszawa/Żyrardów
    Local Time:
    14:32
    Oceny:
    +63 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Synology:
    Miałem kiedyś
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53A 802.11ac
    Chciałeś powiedzieć Emby?

    Kodi potrafi to ale to "nie to".
     
  8. adamnaj
    Offline

    adamnaj Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    24 Luty 2015
    Wiadomości:
    2
    Local Time:
    14:32
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Super! Niechcący usunąłem to u siebie i nie mogłem odtworzyć! Dzięki za binarki!
     
  9. MarkosdPL
    Offline

    MarkosdPL Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    21 Wrzesień 2014
    Wiadomości:
    39
    Local Time:
    14:32
    Oceny:
    +5 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x69L
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x69L 1 GbE
    Niestety v16.0.2 wymaga HD Station 3.0.0...
    Gdzie mógłbym znaleźć paczkę XBMC/KODI działającą pod HD Station 2.1.2 na TS-269L?
     

Poleć tę stronę

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.