Udzielamy pomocy Photo station - połączenie z biblioteką multimediów nie powiodło się.

Discussion in 'Stacja multimedialna, zdjęć i muzyki' started by dan-tom, Nov 10, 2019 at 6:34 PM.

Register FREE now for increased access

Already registered?

Log in or Sign up

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club's content is only available to our members. Register now to access our content and start discussing with other people in our forums. Plus you can:
  • Like interesting posts
  • Watch threads and receive frequent updates via email
  • Exchange messages with other members in private conversations
Sign up now!
 
  1. dan-tom
    Offline

    dan-tom Passing Basics Beginner

    Joined:
    Nov 6, 2018
    Messages:
    12
    Local Time:
    2:02 PM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-210
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-210 100 Mbps
    Witam, próbuję na swoim Qnapie zainstalować Photo station i skonfigurować tak, abym mógł z różnych telefonów wysyłać zdjęcia na serwer. Wszystko ...... ... ....... ......... ... ..... .. .......... ... ......... .................. . ........... ............ ... ......... .......... . ..... ... ... ..... ............ .... .......... ... . ...... ...... ..... ... ......... ...... ..... ...... ....... .......... ......... . ... ....... ... .... .. ........ ............... .......... ... .. ... ... ........... ......... .... ... ... ................. ..... ..... ... ... .... .. .... ....... ......... .. ........ ..... ........ ........ .. .......... ............ .. .............. .............. .......................... ........ .... ........