Udzielamy pomocy Plex gsuite g suit

Discussion in 'Przesyłanie mediów (DLNA, iTunes, ...)' started by Mattax, May 30, 2019.

Loading...
Tags:
  1. Mattax
    Offline

    Mattax System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Feb 13, 2017
    Messages:
    106
    Local Time:
    3:31 PM
    Ratings:
    +4 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    null
    null null
    Hej czy ktoś wie jak z poziomu q zmapowqc dysk Google? Z tego co czytam na zagranicznych forach ilość miejsca dla jednego konta za 10 euro jest nielimitowana kusząca propozycja chętnie przetestuje. Ktoś cos? Jest w temacie?
     
  2. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    8,181
    Location:
    Wrocław
    Local Time:
    3:31 PM
    Ratings:
    +1,228 / 32 / -13
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
  3. Mattax
    Offline

    Mattax System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Feb 13, 2017
    Messages:
    106
    Local Time:
    3:31 PM
    Ratings:
    +4 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    null
    null null
  4. Pawliko
    Offline

    Pawliko System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Oct 13, 2018
    Messages:
    178
    Local Time:
    3:31 PM
    Ratings:
    +19 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Tylko odrobine, Hybrid backup sync, z poziomu qnapa i sprawa rozwiazana. Synchronizujesz kopią lustrzana pliki lokalnie na nasie, z plikami na gdrivie.
     
  5. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    8,181
    Location:
    Wrocław
    Local Time:
    3:31 PM
    Ratings:
    +1,228 / 32 / -13
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    taki projekt - co poradzisz
    dane wrzcuisz za pomocą dysku google'a w przeglądarce
     
  6. Pawliko
    Offline

    Pawliko System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Oct 13, 2018
    Messages:
    178
    Local Time:
    3:31 PM
    Ratings:
    +19 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Niee, nie warto ;)
     
  7. Mattax
    Offline

    Mattax System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Feb 13, 2017
    Messages:
    106
    Local Time:
    3:31 PM
    Ratings:
    +4 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    null
    null null
    ok skonfigurowałem rclone, wygląda że jest git, pytanie tylko na ile gsuit jest no limit i czy opyla się płacić 550 złoty rocznie za teoretycznie no limit, za to mógł bym rocznie kupować dysk 6tb ale dyski zużywają prąd, się, oraz miejsce? hmhmhmhm