Udzielamy pomocy plex nie wyszukuje autamatycznie pl

Discussion in 'Stacja multimedialna, zdjęć i muzyki' started by guffi, Sep 19, 2020.

Loading...
Tags:
  1. guffi
    Offline

    guffi ZFS Master on QTS! Q's Expert

    Joined:
    Mar 13, 2020
    Messages:
    270
    Local Time:
    6:04 PM
    Ratings:
    +9 / 3 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Witam
    Jak zrobić w plex że by w każdym profilu automatycznie dołączało polskie napisy lub dźwięk bo w jednym profilu użytkownika w kodi z wtyczką plex nie wyszukuje tylko trzeba ręcznie przełączać.

    Wersja oprogramowania 4.4.3.1421 Build 20200907
    Model serwera: QNAP TS-251D
     
  2. _Floyd
    Offline

    _Floyd Beta Tester Beta Tester

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    1,911
    Location:
    Warszawa/Żyrardów
    Local Time:
    6:04 PM
    Ratings:
    +231 / 7 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53A 802.11ac
    SubZero to twoja recepta na sukces. Na forum jest rozwiązanie. Dodatkowo najnowszy Plex wyciągnął swoje udziały plikowe do FileStation więc wgranie dodatku jest uproszczone.

    Wysłane z mojego XQ-AT51 przy użyciu Tapatalka
     
  3. guffi
    Offline

    guffi ZFS Master on QTS! Q's Expert

    Joined:
    Mar 13, 2020
    Messages:
    270
    Local Time:
    6:04 PM
    Ratings:
    +9 / 3 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    to jest tylko do napisów a jeszcze dźwięk mi nie ustawia na polski automatycznie.
     
  4. _Floyd
    Offline

    _Floyd Beta Tester Beta Tester

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    1,911
    Location:
    Warszawa/Żyrardów
    Local Time:
    6:04 PM
    Ratings:
    +231 / 7 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53A 802.11ac
    Masz to w ustawieniach. Oddzielne są dla Kodi a oddzielne dla Plexa. W ustawieniach Kodi masz jaki język ma preferować przy odtwarzaniu filmu. Jest to chyba w ustawieniach regionalnych. Jeśli nie ma języka PL w dźwięku niech włączy napisy PL itp.

    Wysłane z mojego XQ-AT51 przy użyciu Tapatalka
     
    • Piwo Piwo x 1
  5. guffi
    Offline

    guffi ZFS Master on QTS! Q's Expert

    Joined:
    Mar 13, 2020
    Messages:
    270
    Local Time:
    6:04 PM
    Ratings:
    +9 / 3 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    już wszystko w porządku dzięki