Rozwiązany Problem z Helpdesk

Dyskusja w 'Narzędzia użytkowe' rozpoczęta przez użytkownika pepeaz, 11 Sierpień 2017.

Ładowanie...
Tagi:
  1. pepeaz
    Offline

    pepeaz Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    2 Lipiec 2017
    Wiadomości:
    15
    Local Time:
    22:17
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 GbE
    null 100 GbE
    Witam chciałem skorzystać dziś z Helpdesk i ku memu zdziwieniu pojawia się komunikat że brak dostępu do internetu ,na Helpdesk A internet na qunapie mam .
    Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3 0238 Build 20170703

    Model serwera: QNAP TS-453A
     

    Załączone pliki:

  2. Silas Mariusz
    Online

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 384
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    22:17
    Oceny:
    +1 433 / 30 / -6
    Followers:
    23
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Ustawiłeś poprawną brame i DNS'y?
     
  3. pepeaz
    Offline

    pepeaz Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    2 Lipiec 2017
    Wiadomości:
    15
    Local Time:
    22:17
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 GbE
    null 100 GbE
    Tak ustawione mam.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.