Udzielamy pomocy Problem z instalacją KODI na QNAP HS 251+

Dyskusja w 'Kompatybilność' rozpoczęta przez użytkownika syndromx, 12 Grudzień 2016.

Ładowanie...
  1. syndromx
    Offline

    syndromx Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    1 Grudzień 2016
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    18:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    HS-251
    Ethernet:
    100 Mbps
    HS-251 100 Mbps
    Witam serdecznie

    Mam problem dotyczący KODI czy jest możliwe zainstalowanie danego programu na modelu QNAP HS 251+ ? Od tygodnia borykam się z tym problem i braknie już mi powoli pomysłów Dodam jeszcze że na moim HD station nie ma takiej ikony :-(

    Serdecznie pozdrawiam

    Wersja oprogramowania Firmware: x.x.x Build 20YYMMDD
    Model serwera: QNAP HS-251+
     
  2. Damian
    Offline

    Damian Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    22 Styczeń 2016
    Wiadomości:
    44
    Local Time:
    18:51
    Oceny:
    +5 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    802.11ad
    TVS-x71 802.11ad
    Cześć,
    odnośnie tego modelu to nie wiem. Qnap zrezygnował z KODI i oficjalnie nie jest już dostępne (co mnie bardzo irytuje).
    Dodaj sobie repozytorium w AppCenter http://perso.numericable.fr/qnap_mande/phil.xml (ktoś już pisał o tym na forum) i sprawdź czy masz dostępne do instalacji
     
  3. zgoneq
    Offline

    zgoneq Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    16 Sierpień 2015
    Wiadomości:
    54
    Local Time:
    18:51
    Oceny:
    +10 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53A 1 GbE
    Jak chcesz, to wieczorem mogę podesłać oryginalną paczkę z kodim 16 na qnapa
     
  4. mikhnal
    Online

    mikhnal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
  5. syndromx
    Offline

    syndromx Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    1 Grudzień 2016
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    18:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    HS-251
    Ethernet:
    100 Mbps
    HS-251 100 Mbps
    Dziękuję za wsparcie mam jeszcze jedno pytanie jako że jestem początkujący (zielony) ten pliczek jak rozumiem z kodami KODI_16.0.2_x86_64_intel_20160329.zip do jakiego katalogu na serwerze mam przenieść by mi daną aplikację widział? Chyba że źle myślę to proszę o poprowadzenie mnie z góry dziękuję
     
  6. grzenio
    Offline

    grzenio Staff Administrator

    Dołączył:
    6 Wrzesień 2012
    Wiadomości:
    718
    Miejscowość:
    Borkowo
    Local Time:
    16:51
    Oceny:
    +43 / 0 / -0
    Followers:
    4
    QNAP:
    TVS-x82
    Ethernet:
    802.11ac
    TVS-x82 802.11ac
    Przez AppCenter instalujesz
     
  7. mikhnal
    Online

    mikhnal Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
  8. syndromx
    Offline

    syndromx Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    1 Grudzień 2016
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    18:51
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    HS-251
    Ethernet:
    100 Mbps
    HS-251 100 Mbps
    Dziś po pracy spróbuję i napiszę czy się udało. Jeszcze raz z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi
    --- Połączono posty, 13 Grudzień 2016, Data oryginalnego postu: 12 Grudzień 2016 ---
    Super wszystko ładnie zadziałało jeszcze raz dziękuję kodi chodzi
     

Poleć tę stronę

Użytkownicy znaleźli te stronę szukając słów:

  1. problemy z instalacją kodi