Solved Problem z linkami

Discussion in 'rtorrent-Pro' started by andro, Nov 22, 2021.

Loading...
  1. andro
    Offline

    andro Passing Basics Beginner

    Joined:
    Jan 12, 2018
    Messages:
    13
    Local Time:
    10:49 PM
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x73
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x73 1 GbE
    Dzień dobry,

    postanowiłem przesiąść się z Firewox na Edge. Niestety zarządzanie linkami do aplikacji pomiędzy nimi jest odmienne. Nie bardzo wiem w jaki sposób zmusić Edge do tego, aby linki magnet otwierały Torrent-Pro.

    W Internecie są porady głównie dotyczące Chrom, tylko że jak na złość akurat ta funkcja w Edge jest inaczej zarządzana. Inne porady, które znalazłem nie za bardzo chcą działać.

    Z góry dziękuje za pomoc.

    Firmware version: 5.0.0.1853 Build 20211114
    Model name: QNAP TS-473
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    9,002
    Local Time:
    10:49 PM
    Ratings:
    +1,901 / 40 / -9
    Followers:
    40
    QNAP:
    TS-x77
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x77 1 GbE
    Wejdź do Advanced UI, na pasku adresu pojawi się ikonka, kliknij na nią …
     
  3. andro
    Offline

    andro Passing Basics Beginner

    Joined:
    Jan 12, 2018
    Messages:
    13
    Local Time:
    10:49 PM
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x73
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x73 1 GbE
    Działa, co prawda nie tak idealnie jak na Firefox, ale działa.

    Na Firefox przenosiło mnie od razu do Advanced UI. Tutaj pojawia mi się strona z linkiem w stylu "noty("magnet: ?xt=urn: btih:........". Ale w tle link jest załadowany do Torrent-Pro.

    Dziękuję bardzo.