Udzielamy pomocy Problem z Midnight Commander

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika czarnydb, 11 Wrzesień 2017.

Ładowanie...
  1. czarnydb
    Offline

    czarnydb Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    7 Sierpień 2015
    Wiadomości:
    33
    Miejscowość:
    Warszawa
    Local Time:
    09:47
    Oceny:
    +3 / 2 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    Witam,

    mam problem z Midnight Commander, po prostu się nie uruchamia :-(
    zainstalowałem najnowszą wersję MC 4.8.17 x64
    mam najnowszy Firmware

    po uruchomieniu MC program pyta o hasło (standardowe 2xqnap)
    a po podaniu system odpala i wygląda to tak jak na prtsc MC.

    Proszę o wsparcie w tym zakresie... Jak mam go uruchomić?


    Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3.0299 Build 01/09/2017
    Model serwera: QNAP TS-453PRO


    Pozdrawiam
    Daniel
     
  2. pigers
    Online

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 626
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    09:47
    Oceny:
    +1 015 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    huh ? mc ? działa w konsoli bez problemu

    upload_2017-9-11_21-28-49.
     
  3. czarnydb
    Offline

    czarnydb Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    7 Sierpień 2015
    Wiadomości:
    33
    Miejscowość:
    Warszawa
    Local Time:
    09:47
    Oceny:
    +3 / 2 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    no u mnie jak widac nie :-(
    odpalam go z przeglądarki
    a w konsoli nie próbowałem bo nie jestem "obeznany" z konsolą :-(

    jakiś pomysł na rozwiązanie problemu?
     
  4. pigers
    Online

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 626
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    09:47
    Oceny:
    +1 015 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    to nie masz MC
    tylko WebMC !
     
  5. czarnydb
    Offline

    czarnydb Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    7 Sierpień 2015
    Wiadomości:
    33
    Miejscowość:
    Warszawa
    Local Time:
    09:47
    Oceny:
    +3 / 2 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
  6. pigers
    Online

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 626
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    09:47
    Oceny:
    +1 015 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    róznica taka że dla WebMC (twojego) włacza Ci serwer WWW który ci nie działa do końca, albo coś co jest odpalane w tle nei działa poprawnie.
    może coś mądrego piszą w tym temacie ??
     
  7. czarnydb
    Offline

    czarnydb Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    7 Sierpień 2015
    Wiadomości:
    33
    Miejscowość:
    Warszawa
    Local Time:
    09:47
    Oceny:
    +3 / 2 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    ok... dzięki...

    Ktoś ma pomysł na rozwiązanie problemu?
     

Poleć tę stronę