Udzielamy pomocy Problemy po aktualizacji

Dyskusja w 'Podstawowe ustawienia systemowe' rozpoczęta przez użytkownika Mxer, 3 Marzec 2019.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. Mxer
    Offline

    Mxer Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    3 Listopad 2016
    Wiadomości:
    12
    Miejscowość:
    Gdańsk
    Local Time:
    23:30
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Witajcie Od którejś już aktualizacji, po aktualce QNAP wstaje 2-3 dni. Przez ten czas jest niedostępny. Nie widać go w qfinderze .... .. ...... ... ...... ..... .... .. ...... . ... .. .... . ... ................ .......... ........ .. .... .... ...... ............ ... ... .. .... ...................... ... ...... ... .......... ... ........... ... ........ ..... ........... .. ....... .... ........ ....... ........ ......... ....... ..... ...... .. .... ......... ... .. .... ..... ........ ..... . ... ... ... ........ ... .. ........ ........ ... ............ .. ... ...... ...... . ... .. .......... .................. ........ .