Kawa i herbata Qcontactz - beta, która nie działa

Dyskusja w 'Kącik użytkownika: Opinie i komentarze' rozpoczęta przez użytkownika CoSTa, 16 Wrzesień 2016.

Ładowanie...
Tagi:
  1. CoSTa
    Offline

    CoSTa Beta Tester Beta Tester

    Dołączył:
    13 Luty 2012
    Wiadomości:
    476
    Miejscowość:
    Poznań
    Local Time:
    16:49
    Oceny:
    +16 / 0 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x51
    Synology:
    DS213+
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Cholera, komuś to biega? Pojawiła się beta softu do gromadzenia kontaktów na NASie - na razie z tego co widzę dosyć uboga ale nawet to, co jest, w ogóle mi nie działa. Import z Google - nie działa. Import z pliku - nie działa. To mój odosobniony przypadek, czy ktoś jeszcze tak ma?
     
  2. pigers
    Online

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 462
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    18:49
    Oceny:
    +1 007 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    eeeee - skad to masz ? nawet ja tego nie dostalem ..
     
  3. unr3al2
    Online

    unr3al2 Guest

    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Centrum aplikacji :: QNAP
    Na samym dole.
     
  4. pigers
    Online

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    5 462
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    18:49
    Oceny:
    +1 007 / 28 / -12
    Followers:
    2
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    W sieciowej pamięci masowej (NAS) musi być zainstalowany program Container Station w wersji 1.5.x lub nowszej.

    dziekuje teraz wiem czemu tego nie mialem.
     
  5. pawurb1978
    Offline

    pawurb1978 Virtualization Q's Architect

    Dołączył:
    16 Marzec 2012
    Wiadomości:
    632
    Local Time:
    18:49
    Oceny:
    +193 / 2 / -2
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x70 Pro
    Synology:
    DS 213
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x70 Pro 1 GbE
    Coś w tym jest. Ja nie mogę się nawet zalogować :-(
     
  6. andgabkor
    Offline

    andgabkor Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    17 Marzec 2016
    Wiadomości:
    1
    Miejscowość:
    Żyrardów
    Local Time:
    18:49
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x53 802.11ac
    u mnie container 1.6 i nie działa ?
     
  7. marczu83
    Offline

    marczu83 Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    27 Kwiecień 2016
    Wiadomości:
    20
    Local Time:
    18:49
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    Sam pakiet sie zainstalowal, jest strona logowania, ale... po kliknieciu zaloguj dodaje pare znakow w polu password i tyle, nic wiecej sie nie dzieje
     
  8. darekhifi
    Offline

    darekhifi System Engineer Q Specialist

    Dołączył:
    22 Grudzień 2013
    Wiadomości:
    149
    Local Time:
    18:49
    Oceny:
    +23 / 0 / -1
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    Mam to samo, przed aktualizacją działało bez problemu
     
  9. pawurb1978
    Offline

    pawurb1978 Virtualization Q's Architect

    Dołączył:
    16 Marzec 2012
    Wiadomości:
    632
    Local Time:
    18:49
    Oceny:
    +193 / 2 / -2
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x70 Pro
    Synology:
    DS 213
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x70 Pro 1 GbE
    mam to samo :-(
     

Poleć tę stronę