Qnap TS-119 klient torrent

Dyskusja w 'Stacja pobierania i QGet' rozpoczęta przez użytkownika m.groen, 23 Maj 2009.

Ładowanie...
  1. m.groen
    Offline

    m.groen Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    21 Maj 2009
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    03:09
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Czy jest możliwość zainstalowania w modelu TS-119 innego niż domyślny klienta sieci Torrent ?
     
  2. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    02:09
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    Jeśli mowa o gotowcach. Na starszych modelach(TS-X09, nie wszystkich) można było zainstalować rTorrenta. Nie wiem jak w twoim przypadku, próbuj ...
     
  3. m.groen
    Offline

    m.groen Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    21 Maj 2009
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    03:09
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Próbowałem nie wyrzuca błąd podczas instalacji :-(
     
  4. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    02:09
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    trzeba poczekać na wersje dla tych urządzeń , wszystko w rękach autora :D
     
  5. hypnosiss
    Offline

    hypnosiss Moderator Contributor

    Dołączył:
    6 Lipiec 2008
    Wiadomości:
    321
    Miejscowość:
    Polska, Wrocław
    Local Time:
    02:09
    Oceny:
    +28 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-109/209
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-109/209 1 GbE
    Last edited by a moderator: 22 Wrzesień 2013
  6. m.groen
    Offline

    m.groen Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    21 Maj 2009
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    03:09
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    czy już ktoś wyeliminował problem z samoczynnym przerwaniem pobierania i wyswietlaniem komunikatu :
    Hash check on download completion found bad chunks, consider using "safe_sync ?
     
  7. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 442
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    03:09
    Oceny:
    +1 450 / 30 / -6
    Followers:
    24
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    problem ten lezy po stronie kernel'a w tych modelach urzadzen... nadal nad tym pracujemy
     
  8. m.groen
    Offline

    m.groen Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    21 Maj 2009
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    03:09
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    dzięki za info, w takim razie czekam na jakieś dobre wieści :):)
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.