Udzielamy pomocy Serwer mediów DLNA - skanowanie

Discussion in 'Przesyłanie mediów (DLNA, iTunes, ...)' started by scarecrow, Dec 30, 2020.

Loading...
  1. scarecrow
    Offline

    scarecrow Passing Basics Beginner

    Joined:
    Jan 17, 2018
    Messages:
    24
    Local Time:
    7:35 AM
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Witam, po ściągnięciu filmu na serwer aby był widziany na zewnętrznym urządzeniu muszę wybrać ręcznie w "Serwer mediów DLNA" -Skanuj teraz- dopiero wtedy film jest widziany np przez tv, czy istnieje jakaś opcja abym to działo się automatycznie odrazy po ściągnięciu filmu na serwer?

    Pozdrawiam.


    Wersja oprogramowania Firmware: 4.5.1 Build 201123
    Model serwera: QNAP TS-251
     
  2. pigers
    Offline

    pigers Nie wiem, nie znam się!Podobno wiesz lepiej! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    12,277
    Local Time:
    7:35 AM
    Ratings:
    +1,942 / 43 / -25
    Followers:
    8
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 GbE
    null 100 GbE
    nie ma tam opcji żeby samo skanowało ?
     
  3. scarecrow
    Offline

    scarecrow Passing Basics Beginner

    Joined:
    Jan 17, 2018
    Messages:
    24
    Local Time:
    7:35 AM
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    nigdzie takiej właśnie nie widzę
     
  4. pigers
    Offline

    pigers Nie wiem, nie znam się!Podobno wiesz lepiej! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    12,277
    Local Time:
    7:35 AM
    Ratings:
    +1,942 / 43 / -25
    Followers:
    8
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    100 GbE
    null 100 GbE
    to zgłaszaj ticket do helpdesku qnap ( po polsku).
     
  5. herairt
    Offline

    herairt Passing Basics Beginner

    Joined:
    Oct 9, 2021
    Messages:
    1
    Local Time:
    7:35 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-210
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-210 1 GbE
    czy udało się rozwiązać problem?
    Mam to samo