Stacja pobierania - problem z torrentami (TS-409)

Dyskusja w 'Stacja pobierania i QGet' rozpoczęta przez użytkownika dlugi_piotr, 17 Wrzesień 2009.

Ładowanie...
  1. dlugi_piotr
    Offline

    dlugi_piotr Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    29 Grudzień 2008
    Wiadomości:
    5
    Local Time:
    01:52
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Witam!

    W katalogu Qdownload z niewodomo jakich powodów zniklo ponad 200Gb i w Qget czy tez w widoku stacji pobierania
    torrenty przestaly sie sciagac i caly czas jest ta sama predkość pobierania dla poszczególnych
    torrentow (mimo ze rzeczywiscie nic sie nie sciaga).
    Pliki widoczne w finish list nie są fizycznie do znalezienia na Qnapie.
    Firmware zostalo zaktualizowane do najnowszego i to tez nic nie zmienilo.
    Przy probie dodania nowego torrenta do kolejki mam komunikat: "Failed to create BT download task"
    Czy tylko reset do ustawien fabrycznych moze pomoc?

    Czy ktos sie spotkal z podobnym przypadkiem?

    Pozdrawiam
    Piotr
     
  2. dlugi_piotr
    Offline

    dlugi_piotr Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    29 Grudzień 2008
    Wiadomości:
    5
    Local Time:
    01:52
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Zainstalowalełem nowego Qget-a poklikalem a tu nagle w Qdownaload poajwily sie pliki ale nadal nie moge nic zrobic w Qgecie?
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.