Rozwiązany TeamSpeak3 nie dziala po aktualizacji fw

Dyskusja w 'Inne' rozpoczęta przez użytkownika vitek, 23 Luty 2018.

Ładowanie...
Tagi:
  1. vitek
    Offline

    vitek Entry Technician Q Associate

    Dołączył:
    4 Czerwiec 2014
    Wiadomości:
    65
    Local Time:
    18:28
    Oceny:
    +13 / 2 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    100 GbE
    TS-x53 100 GbE
    dzień dobry
    Po aktualizacji fw z 4.3.3 do 4.3.4 teamspeak przestał działać
    Aplikacja pobrana i zainstalowana z repo qnapclub.eu instaluje się
    wygląda na uruchomioną ale serwer nie startuje
    wywala błąd:
    up
    Znalazłem wersje która instaluje się i działa pomimo tego, że przy próbie odpalenia wywala błąd, screen załączony.
    Nie dostałem przez to priv. key ani hasła do logowania serveradmin


    Wersja oprogramowania Firmware: 0.4.3.4.0483 Build 20180213
    Model serwera: QNAP ts-453pro
    --- Połączono posty, 23 Luty 2018, Data oryginalnego postu: 23 Luty 2018 ---
    Za namową kolegi Pigers zainstalowałem:
    qperl
    potem CAcert z repo qnapclub.eu

    i wystartował teamspeak zainstalowany z qnapclub.eu

    dziękuję i pozdrawiam
     

    Załączone pliki:

    • Capture2.JPG
      Capture2.JPG
      Rozmiar pliku:
      133,4 KB
      Wyświetleń:
      0
      MD5 Sum:
      50a49389e12ebf9835b8dc13816196a2
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.