Pomoc TS-879U-RP Virtualization Station

Dyskusja w 'Wirtualizacja serwerów i klastrów' rozpoczęta przez użytkownika cr00x, 18 Maj 2017.

Zarejestruj się, aby otrzymać dostęp

Masz już konto?

Logowanie / Rejestracja

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club. Zawartość jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do naszych treści, rozmów oraz zasobów naszego forum. Ponadto będziesz mógł:
  • Oceniać interesujące wiadomości
  • Subskrybować tematy
  • Otrzymywać aktualizację interesujących treści
  • Rozmawiać i wymieniać się doświadczeniem z innymi użytkownikami
Dołącz do nas!
 
  1. cr00x
    Offline

    cr00x Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    22 Luty 2017
    Wiadomości:
    11
    Local Time:
    21:19
    Oceny:
    +5 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51+
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51+ 1 GbE
    Witam, posiadam sprzęt: TS-879U-RP wymieniony CPU na: XEON E31270 RAM: 16GB Niestety nie potrafię uruchomić na nim Virtualization Station. Wyskakuje mi komunikat: Włącz funkcję VT-x . ......... ......... ....... .. ..... . ... ......... ........... ....... .. ........ ... ..... ...... ... ........ . ... .. ....... ... .... ... ...................... ....... .. .... . ....... ... ................. ........... ......... . ............. . ........ . ......... ... ......... .. ....... ........ ... .... ... ........... .... ..... .......... . ..... ................. . .............. .............. ......... ..... ..... .............. ........ .... ..........