Udzielamy pomocy virtualization station 3.0 - ładowanie

Dyskusja w 'Narzędzia użytkowe' rozpoczęta przez użytkownika msu, 18 Kwiecień 2017.

Ładowanie...
  1. msu
    Offline

    msu Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    29 Marzec 2014
    Wiadomości:
    28
    Local Time:
    08:12
    Oceny:
    +1 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-x53 100 Mbps
    Po aktualizacji virtual Station do wersji 3.02223 po wejściu w "informacje ogólne" cały czas widnieje napis "Ładowanie". Nie można w ten sposób zarządzać wirtualnymi maszynami. Reinstalacja aplikacji nic nie zmienia.

    Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3.0154 Build20170413
    Model serwera: QNAP TS-454mini
     
  2. pigers
    Offline

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Dołączył:
    26 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    6 927
    Miejscowość:
    Nysa
    Local Time:
    08:12
    Oceny:
    +1 104 / 30 / -13
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    pytanie : a restart NAS był ? może jakieś biblioteki czekają na podmianę
     
  3. msu
    Offline

    msu Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    29 Marzec 2014
    Wiadomości:
    28
    Local Time:
    08:12
    Oceny:
    +1 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-x53 100 Mbps
    Bo to nie jeden
     
  4. jagiel
    Offline

    jagiel Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    11 Wrzesień 2010
    Wiadomości:
    15
    Local Time:
    08:12
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53A 1 GbE
    zmień przeglądarkę, u mnie czyszczenie cache też pomaga
     
    • Ciasto Ciasto x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.