Udzielamy pomocy Virtualization Station (Win 10) problem z Klawiaturą + myszką bezprzewodową.

Discussion in 'Wirtualizacja serwerów i klastrów' started by Godlo, Sep 28, 2018.

Register FREE now for increased access

Already registered?

Log in or Sign up

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club's content is only available to our members. Register now to access our content and start discussing with other people in our forums. Plus you can:
  • Like interesting posts
  • Watch threads and receive frequent updates via email
  • Exchange messages with other members in private conversations
Sign up now!
 
  1. Godlo
    Offline

    Godlo Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    Sep 28, 2018
    Messages:
    2
    Local Time:
    3:04 PM
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TVS-x82
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x82 1 GbE
    Cześć, Jesteście chyba ostatnią deską ratunku dla mnie, bo nie mam pojęcia dlaczego to nie działa. Nie marnują więcej czasu: Zainstalowałem VirtualizationStation . ..... ....... ......... .. ..... ...... ........ ........ ..... .... .......... ........ .. ......... ... ......... ..... ............ ...... .... .............. ......... ...... . ........... ......... ... ........ ............... ..... ... ....... ... ....... ............. ............ .... .. ... ........ ....... ... . ........ ... ........ .. ....... ..... .. .......... ..... ......... ... .. ..... ........ ...... ......... .... ........... .... . ........................... ... ......... .. ........ ..................... ... ....... ......... ...... ............. ........ .. ........ ... ...... ... ....... ... .... ......... ......... ... ............ .. ........ . .. ..... ...... ... .... .......... .... ............ .. ...... .... ...... ............. ................... . ... ..... .... .. .... ........ .............. ......... .......... ..... .............. ........ .... .......