Wieszanie się Torrentów ;-(

Dyskusja w 'Stacja pobierania i QGet' rozpoczęta przez użytkownika asik305, 15 Czerwiec 2010.

Ładowanie...
  1. asik305
    Offline

    asik305 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    29 Maj 2009
    Wiadomości:
    19
    Local Time:
    14:27
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Mam taki problem na TS-109.
    Podczas ściągania bardzo dużego pliku np.ok. 80-120Gb ,torrent się wiesza, to znaczy ściąga jakiś czas i przestaje,
    robię restart tego torrenta po czym on ......... zaczyna jakby budować - układać w procentach to co już ściągnął od zera ,
    aż dojdzie do aktualnej wartości tego co już pobrał ;( To trwa bardzo długo ,nawet cały dzień ??? ;(
    I pobiera dalej do ponownego zawieszenia.
    Nie chcę instalować innego oprogramowania na QNAPie bo na tej samej linii mam tel.internetowy i nie chcę obciążać sieci.
    Stacja pobierania i Qget wystarczają mi ;)
     
  2. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 033
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    14:27
    Oceny:
    +1 340 / 30 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Zainstaluj rtorrent'a!
     
  3. maniek750
    Offline

    maniek750 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    23 Maj 2010
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    14:27
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Ja mam taki problem ze wogole torrentow mi nie ciagnie :-( Ani przez rTorrenta ani Qget'a oraz przez stacje pobierania w Qnap;ie :-( Posiadam model TS-109 II PRO z softem 3.2.0
    Porty mam przekierowane w routerze itd. A jak tylko wczytam plik torrent to wogole zadnej reakcji nie ma (nic nie pobiera) Wie moze ktos co to moze byc grane?
     
  4. faranek22
    Offline

    faranek22 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    15 Styczeń 2010
    Wiadomości:
    6
    Local Time:
    13:27
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Re: Wieszanie się Torrentów ;(

    może winą jest system plików

    BAN - SPAM W PODPISACH /admin
     
  5. maniek750
    Offline

    maniek750 Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    23 Maj 2010
    Wiadomości:
    4
    Local Time:
    14:27
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    To znaczy .... mozesz rozwinac swa mysl ;)
     
  6. Silas Mariusz
    Offline

    Silas Mariusz SysOp Administrator

    Dołączył:
    5 Kwiecień 2008
    Wiadomości:
    6 033
    Miejscowość:
    Nowy Sącz
    Local Time:
    14:27
    Oceny:
    +1 340 / 30 / -5
    Followers:
    22
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x71 1 GbE
    Nie ma rozwiniecia mysli ;) ... gosc zbanowany
    DNS'y ustawione poprawnie?
     

Poleć tę stronę