Qnap pół oficjalnie zaprezentował następców dobrze wycenionej i całkiem dobrej serii - x53d. Zgodnie z ostatnią numeracją, seria będzie miała symbole: x64 xD.
Z najważniejszych informacji - CPU +30% mocy przy zachowaniu niskiego TDP, (j4125 vs...
Przykłady są oparte na modelu QNAP TS-653D. Jest to dość popularny model w czasie tworzenia tego postu.
1. Określ co chcesz kupić ?
Dysk twardy/SSD/NVMe - Jak duży ? Jakie złącze dysku (masz to w opisie modelu na stronie producenta - TS-653D |...
Temat jest generalnie śliski bo w oficjalnym wydaniu (masz linka niżej) nie ma info o tym jak on infekował.
Qlocker wykorzystywał hasło w aplikacji - więc Twoje hasło admina jest um .. mało ważne
Ja bym postawił od nowa.
jeśli pada to pytanie...
TL:DR
Qnapclub.eu took money, then did not settle the money with the creator. After a long time, the app's creator finally got pissed and took his toys.
Generalnie na 4.x.x nie dało się uruchomić HD itp, na 5.x.x już uruchomiłem. Nie korzystałem z tego, bo to proteza. Teraz już nie mam możliwości sprawdzenia.
Owner of the qnapclub.eu forum has forgotten to pay @Silas Mariusz for sold applications for over a year. You have to spam this guy for a cashback (qnapclub.eu)