Jeśli ktoś jest zainteresowany to mały update: - testowo zmieniłem VPN na SurfShark i tutaj nie ma żadnych problemów z linkami magnet czy znalezieniem seed/peer - niestety nie wiedzieć czemu QNAP po paru godzinach pracy rozłącza VPN i rTorrent...
Filebot is not autotools.
This what is moved from downloads to complete its done because of autotools plugin. Unfortunatelly you cannot filter content by this action.
Seems like you set some limit or your ISP is throttling TCP connections.
But in this case you could have exactly same speed from one peer instead one torrent file.
Try this:
Set this:
Make sure scheduler in UI is OFF
Limits are off.
pigers hola hola
To jest ARM.
Tam jest flash i chyba 6 mtdblockow. Trzeba podmienić flasha i wgrać mtdblocki. Można spróbować rozpakować firmware i skleić je ze sobą. Ale niestety nie wiem jak.
Ale czysty debian z HA raczej nie powinien brać aż tak dużo zasobów. Zresztą jak masz 4 rdzenie to max 2 możesz przeznaczyć na wirtualki. Musisz zostawić przestrzeń w systemie.
Przypisz 1 core dla wirtualki z HA i tyle.
1657639519
I jeszcze...
deco x20 ma zarządzanie tylko z poziomu aplikacji mobilnej, przez www możesz co najwyżej zaktualizować i zresetować router, także bromazepam możesz wykorzystać przy innej okazji :)
TP-Link Deco X20 - test tańszego zestawu Mesh w standardzie Wi-Fi 6
Bzdura jakaś.
Mam Mac i używam QVPN/Qbelt regularnie...
Ani jednego problemu.
Jak Ty robisz przekierowania portów telefonem komórkowym to ja chyba pójdę po bromazepam.
Weź normalnego laptopa/komputer sprawdź swoje routery.
Upewnij się ze nie...
Wymagania:
Pliki z oryginalnej płyty instalacyjnej Quake3 (*.pk3)
Zainstalowany Container Station
Odblokowanie logowanie po ssh do qnapa
Instalacja:
Zalogować się przez ssh do qnap
Wykonać
docker run -v /home/ioq3srv/.q3a/baseq3 --name...
What a dumb problem - you have it LIFETIME on QNAPCLUB.EU - go THERE AND BOTHER OWNER OF IT !
Our forum is NOT QNAPCLUB.EU
yeah - I do not wanna pay for gasoline for my car too ...
NO.
It's n-th time the same discussion is on - one guy...