Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam,
TS-451 już nie wydala w firmie, potrzebuje zmienić na wydajniejszy, jaki polecacie z aktualnych nowych modeli, może być rack, 4 zatokowy ? z jakim procesorem, 10GbE też chętnie jakby się znalazło, z góry dzieki :-)
Witam,
dzisiaj rano brak możliwości zalogowania do TS-451, reset z tyłu obudowy nie działał, przywróciłem serwer do ustawień fabrycznych (włączenie bez dysków).
W tej chwili loguje sie do qnapa, dyski sa widoczne i dane sa na dyskach (zajętość po 70% i drugi raid 82%) ale nie mam katalogów...
U mnie od czasu "przegięcia" resetu - spokój :-)
za to w firmie padł red 2TB po 48h pracy, umarł, wstał potem na 2h i znów umarł - poszło na reklamacje
wytargalem baterie na 5 minut, zobaczymy czy pomoże, reset tez dusilem pare razy, trzeba bedzie go wymienic jesli to faktycznie to :-(
… system wstał, synchronizuje, zobaczymy co bedzie
Witam,
sprawa dotyczy 451:
w nocy obudził mnie mrugającą diodą na czerwono i restartuje się bez końca,
Qfinder widzi go na pare sekund: raz jako NASE58A88 a po kolejnym resecie jako ulinux ?
wyjecie dysków nie pomogło, dalej resetuje się w kółko, jak ogarnąć temat żeby nie stracic danych, w...