Recent Content by szary

1. szary

zmiana z TS-451

Witam, TS-451 już nie wydala w firmie, potrzebuje zmienić na wydajniejszy, jaki polecacie z aktualnych nowych modeli, może być rack, 4 zatokowy ? z jakim procesorem, 10GbE też chętnie jakby się znalazło, z góry dzieki :-)
  2. szary

Pomoc Brak katalogów po resecie, dane są, jak je przywrócic - odzyskac ?

panika robi swoje! temat ogarnięty, wielkie dzięki!!!
  3. szary

Pomoc Brak katalogów po resecie, dane są, jak je przywrócic - odzyskac ?

Witam, dzisiaj rano brak możliwości zalogowania do TS-451, reset z tyłu obudowy nie działał, przywróciłem serwer do ustawień fabrycznych (włączenie bez dysków). W tej chwili loguje sie do qnapa, dyski sa widoczne i dane sa na dyskach (zajętość po 70% i drugi raid 82%) ale nie mam katalogów...
  4. szary

Pomoc TS-451 reset w kółko

U mnie od czasu "przegięcia" resetu - spokój :-) za to w firmie padł red 2TB po 48h pracy, umarł, wstał potem na 2h i znów umarł - poszło na reklamacje
  5. szary

tak jutro zrobie, nie chce mu przerywac teraz synchro, dziekuje za pomoc :-)B-)
  6. szary

wytargalem baterie na 5 minut, zobaczymy czy pomoże, reset tez dusilem pare razy, trzeba bedzie go wymienic jesli to faktycznie to :-( … system wstał, synchronizuje, zobaczymy co bedzie
  7. szary

reset mam z tylu 451, innego na płycie głównej nie zlokalizowałem ?
  8. szary

możesz rozwinąc :-) co to dla mnie znaczy ?
  9. szary

Witam, sprawa dotyczy 451: w nocy obudził mnie mrugającą diodą na czerwono i restartuje się bez końca, Qfinder widzi go na pare sekund: raz jako NASE58A88 a po kolejnym resecie jako ulinux ? wyjecie dysków nie pomogło, dalej resetuje się w kółko, jak ogarnąć temat żeby nie stracic danych, w...
  10. szary

Witam,

Siemanko, witam Wszystkich!