Witam,
Zakupiłem wersję Pro po przesiadce z QBittorrent.
Chciałem w pełni wykorzystać możliwości aplikacji dlatego proszę o wyjaśnienie kilku kwestii.
1. Co oznacza znaczek w lewym dolnym rogu ekranu?
2. W jakich sytuacjach opłaca się zwiększenie puli pamięci RAM z 1024 na 2048?
3. W ustawieniach R-Torrent wskazuje, że nie mam zainstalowanego FileBota, natomiast jest on zainstalowany wersja 4.7.7 oraz QJDK8 1.8.172.
Co mogę zrobić aby działał w r-torrent prawidłowo?
4. Posiadam filmy pobrane z prywatnych trackerów (Qbittorrent) w folderze "Torrenty" na NASie.
Jak udostępnić je dla r-torrent bez ponownego pobierania całości?
Mogę skopiować do folderu download\rtorrent\downloads i pobrać same pliki torrent (*.torrent) do r-torrent?
Czy program je sprawdzi i stworzy "hard linki" do folderów complete i medialibrary?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Zakupiłem wersję Pro po przesiadce z QBittorrent.
Chciałem w pełni wykorzystać możliwości aplikacji dlatego proszę o wyjaśnienie kilku kwestii.
1. Co oznacza znaczek w lewym dolnym rogu ekranu?
2. W jakich sytuacjach opłaca się zwiększenie puli pamięci RAM z 1024 na 2048?
3. W ustawieniach R-Torrent wskazuje, że nie mam zainstalowanego FileBota, natomiast jest on zainstalowany wersja 4.7.7 oraz QJDK8 1.8.172.
Co mogę zrobić aby działał w r-torrent prawidłowo?
4. Posiadam filmy pobrane z prywatnych trackerów (Qbittorrent) w folderze "Torrenty" na NASie.
Jak udostępnić je dla r-torrent bez ponownego pobierania całości?
Mogę skopiować do folderu download\rtorrent\downloads i pobrać same pliki torrent (*.torrent) do r-torrent?
Czy program je sprawdzi i stworzy "hard linki" do folderów complete i medialibrary?
Z góry dziękuje za odpowiedź.